KÖPVILLKOR

 

Nohrmann Arts ambitionen är att alltid ge hög service till våra kunder, och därför arbetar vi efter nedanstående köpvillkor.
Vid frågor var god och kontakta oss på kontakt@nohrmann.se

Beställning
Förutom reglerna i Distans och hemförsäljningslagen tillämpar Nohrmann Art att du inte kan ångra ditt köp efter du har skickat in beställningen. Är det något fel på dina bilder får du självklart nya, se Reklamation.

Alla beställningar, förutom beställningar av Specialtavlor, sker via denna butik på internet. Vi förbehåller oss rätten att logga ditt IP-nummer vid beställning. Nohrmann Art behandlar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Färgen på den färdiga produkten kan skilja från den du ser på din dator. Vi på Nohrmann Art arbetar med noggrant kalibrerade skärmar och ser till att bilderna får bästa möjliga färgresultat!

Priser
Alla priser är i SEK inkl. moms. Eventuella fraktkostnader redovisas innan du som kund bekräftar köpet.

Betalning 

Qvickly
Vi har ett samarbete med Qvickly och erbjuder alla deras betalsätt.

  • Faktura
  • Delbetalning
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning via internetbanken

Faktura
För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor av iShoppen.se är överlåtna till Qvickly. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetala
Genom vårt samarbete med Qvickly kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryss i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Kortbetalning
Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Qvicklys kortbetalningslösning.

Vi accepterar följande kort: Visa och Mastercard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Det krävs ingen registrering innan köpet. Det finns inga dolda avgifter.

Swish
Betala med Swish: 123 244 2309

Leverans
Leveranstid: ca 5-7 arbetsdagar

Reklamation
Om en vara är felaktig eller defekt, var vänlig kontakta oss på kontakt@nohrmann.se för vidare instruktioner. Felaktig eller skadad tavla ska reklameras inom 14 dagar.

Force Majeure
Nohrmann Art är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighetsåtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.

Övrigt
Nohrmann Art reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.